Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
 ΣΤΟ 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διεύθυνση: Κριεζώτου 2, Τ.Κ. 54645
 Α) Με ιδιωτικό μέσο (Ι.Χ.)


1) Διαδρομή από Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης στο σχολικό υγκρότημα:
Ακολουθούμε την οδό Μοναστηρίου  στρίψτε αριστερά  ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ για 100μ, στρίψτε αριστερά  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για 200μ, στρίψτε αριστερά  ΣΕΛΙΤΣΗΣ, στρίψτε δεξιά ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ 800Μ, στρίψτε αριστερά  ΕΓΝΑΤΙΑ για 1800Μ, στρίψτε δεξιά ΑΝΩΝΥΜΟΣ για 50μ, στρίψτε δεξιά ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ για 600μ, στρίψτε αριστερά   ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ για 2700μ, στρίψτε αριστερά   Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για 300μ, στρίψτε αριστερά   ΓΡΑΒΙΑΣ για 200μ, στρίψτε αριστερά   Β. ΟΛΓΑΣ για 150μ στρίψτε αριστερά   ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ για 150μ.


ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
 Ακολουθούμε την οδό Μοναστηρίου  με κατεύθυνση την Πλατεία Βαρδαρίου. Στρίβουμε δεξιά την οδό Δωδεκανήσου, διασχίζουμε κάθετα την οδό Τσιμισκή και μπαίνουμε στην οδό Σαλαμίνος, η οποία οδηγεί στο λιμάνι. Ακολουθούμε την οδό Κουντουριώτη και συνεχίζουμε ευθεία την Λεωφόρο Νίκης που μας βγάζει στον Λευκό Πύργο. Συνεχίζουμε ευθεία και βγαίνουμε στην λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, την οποία ακολουθούμε έως το τέλος της. Στη συνέχεια εισερχόμαστε στην οδό Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και στο δεύτερο στενό συναντάμε το σχολικό συγκρότημα.


2)Διαδρομή από το αεροδρόμιο στο σχολικό συγκρότημα:

Από το αεροδρόμιο παίρνουμε τον ένα και μοναδικό δρόμο που συναντά το δρόμο Θεσσαλονίκη- Περαία. Στρίβουμε αριστερά στα φανάρια της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής και συνεχίζουμε ευθεία το δρόμο προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, συναντώντας την οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Μετά το Ντεπό, μπαίνουμε στην οδό Β. Όλγα, περνάμε την κεντρική οδό της 25ης Μαρτίου και σε απόσταση 300 μέτρων περίπου στρίβουμε αριστερά στην οδό Κριεζώτου, αμέσως μόλις περάσουμε τα φανάρια της στάσης Γεωργίου.


3) Διαδρομή από Περιφερειακή Οδός-Κόμβος Πανοράματος στο σχολικό συγκρότημα

Παίρνουμε την περιφερειακή με κατεύθυνση την Καλαμαριά και στρίβουμε δεξιά ΑΝΩΝΥΜΟΣ για 200μ στριψτε δεξιά εσωτερική περιφερειακή και συνεχίστε για 2450 μ, προς ανισόπεδος συνεχίστε για 600μ. Μετά προς εθνική οδό ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ και συνεχίστε για 1600 μ ,προς Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  για 650μ, στριψτε αριστερά 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ και συνεχίστε για 850 μ,στριψτε δεξιά  στην οδό Β. Όλγα, σε απόσταση 300 μέτρων περίπου στρίβουμε αριστερά στην οδό Κριεζώτου, (αμέσως μόλις περάσουμε τα φανάρια της στάσης Γεωργίου), στα 150 μ είναι το σχολείο.(ακολουθεί χάρτης)

Β) Με Λεωφορείο

1) Διαδρομή από Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης στο σχολικό συγκρότημα:

Επιβιβαζόμαστε στη λεωφορειακή γραμμή με τον αριθμό Ν.3 «Α.Σ. ΙΚΕΑ-Ν.Σ. Σταθμός» και κατεβαίνουμε στην στάση Βενιζέλου (Πλατεία Ελευθερίας) προκειμένου να πάρουμε άλλο Λεωφορείο που θα μας οδηγήσει στο σχολικό συγκρότημα. Από την Πλατεία Ελευθερίας έχουμε τη δυνατότητα επιλογής τριών διαφορετικών αστικών γραμμών για να φθάσουμε στο σχολικό συγκρότημα. Παίρνουμε τις γραμμές 5 (Νέα Κρήνη –Βενιζέλου), 6 (Καλαμαριά-Βενιζέλου) και 33 (Άγιος Παντελεήμων-Βενιζέλου) και κατεβαίνομε στην στάση Γεωργίου επι της οδού Β. ΟΛΓΑΣ, περνάμε απέναντι στρίβουμε στην οδό Κριεζώτου,. (Βλέπε σχετικό χάρτη σελ.5 και 6)

2)Διαδρομή από το αεροδρόμιο στο σχολικό συγκρότημα:

Παίρνουμε το λεωφορείο με τον αριθμό 78 (Κ.Τ.Ε.Λ.- Αεροδρόμιο) και κατεβαίνουμε στη στάση Μαρτίου, στην οδό Β. ΟΛΓΑΣ και σε απόσταση 300 μέτρων περίπου στρίβουμε αριστερά στην οδό Κριεζώτου, (αμέσως μόλις περάσουμε τα φανάρια της στάσης Γεωργίου), στα 150 μ είναι το σχολείο (Βλέπε σχετικό χάρτη σελ. 7)

3) Διαδρομή από Περιφερειακή Οδός-Κόμβος Πανοράματος στο σχολικό συγκρότημα:

Παίρνουμε το λεωφορείο με τον αριθμό 58(ΠΑΝΟΡΑΜΑ) και στη εκκλησία της ΟΣΙΑΣ ΞΕΝΗΣ αλλάζουμε λεωφορείο και παίρνουμε το λεωφορείο με τον αριθμό 30 κατεβαίνουμε στη στάση Μαρτίου, στρίβουμε στην οδό Β. ΟΛΓΑΣ και σε απόσταση 300 μέτρων περίπου στρίβουμε αριστερά στην οδό Κριεζώτου, (αμέσως μόλις περάσουμε τα φανάρια της στάσης Γεωργίου), στα 150 μ είναι το σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου